Monday, May 29, 2006

Cursuri de dezvoltare personala

Sase sesiuni interactive de dezvoltare personala destinate tinerilor si adultilor care doresc sa exceleze in cariera!

Comunicare si prezentari eficiente: Care sunt elementele de baza ale comunicarii? Cum sa recunoastem si sa inlaturam barierele de comunicare? Cum sa devenim un ascultator activ? La ce foloseste comunicarea nonverbala? Plus idei pentru o prezentare de succes!

Lucrul in echipa si liderul: Pana la finalul acestui curs vom afla impreuna care sunt avantajele lucrului in echipa, vom defini echipa, vom identifica etapele formarii ei si caracteristicile unui lider eficient.

Autorealizare si luarea deciziilor: La ce serveste sa ne cunoastem mai bine? Pasi catre SINE... Sinceritate cu noi insine... Rolul autocunoasterii in luarea deciziilor... Tehnici pentru o buna decizie... Cireasa de pe tort: autorealizarea.

Viitorul carierei mele: Un curs destinat tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca sansa de a-si alege cariera potrivita. Te invatam cum sa te folosesti de cv si scrisoarea de intentie, cum si unde sa iti cauti un loc de munca, cum sa te prezinti la un interviu si cum sa iti planifici parcursul profesional.

Managementul proiectelor: Incepem de la a situa proiectul in contextul organizaĊ£iei, continuam cu ciclurile de viata ale proiectelor si cu elaborarea unei cereri de finantare. Si nu in ultimul rand, discutam despre programe si surse de finantare din Romania.

Managementul conflictelor: Ce sunt conflictele, de cate feluri si de ce ne macina existenĊ£a de zi cu zi. Care sunt aspectele pozitive ale conflictelor si cum sa le folosim “cu cap”!

Cursurile de dezvoltare personala sunt axate pe acumulare si procesare de experiente prin participare activa timp de 6 ore la o sesiune interactiva. Taxa de inscriere pentru fiecare sesiune este cuprinsa intre 30 si 50 de RON (300.000 si 500.000 de lei vechi), in functie de ocupatia participantului si cuprinde suportul de curs, pauzele de cafea si certificatul nominal de participare. Se acorda insa reduceri pentru grupuri sau pentru cei care se inscriu la mai multe sesiuni. Persoanele interesate sa participe la cursuri trebuie sa completeze un formular de participare la sediul filialei Sibiu.

Sesiunile se desfasoara intre orele 10-17, la centrul de training al Crucii Rosii, situat in sediul din str. Xenopol nr. 1. In cazul in care nu se inscriu numarul minim de participanti (10), sesiunile se reprogrameaza la o data ulterioara.

„Cursurile de dezvoltare personala ofera participantilor posibilitatea de a dobandi abilitati generale, care sa ii ajute in viata de zi cu zi. Cine doreste sa aiba o cariera de succes nu trebuie sa rateze aceste cursuri!” a declarat Claudia Popa, directorul Crucii Rosii Sibiu.

Informatii: coordonator program cursuri - Sonia Nitu, 0269-217646

No comments: