Tuesday, May 30, 2006

Cursul de prim ajutor - pentru companii

De ce să învăţăm prim ajutor la Crucea Roşie: Peste 10.000 de oameni mor în fiecare an în accidente. Multe din aceste decese puteau fi prevenite dacă la locul accidentului ar fi fost măcar o persoană care să ştie prim ajutor.Crucea Roşie a apărut tocmai din necesitatea organizării unui sistem de prim ajutor. În momentul de faţă suntem cea mai mare organizaţie umanitară, având ca şi activitate principală intervenţia în caz de dezastre şi pregătirea în prim ajutor. Prin legile nr. 139/1995 şi 524/2004, suntem abilitaţi în furnizarea de cursuri de prim ajutor pentru populaţie şi categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare.
Cursul este obligatoriu pentru angajaţii companiilor expuse riscurilor de accidentare, durează 12 ore şi se finalizează printr-un certificat de participare. Programa poate fi adaptată la specificul companiei, iar perioada se stabileşte de comun acord. Cursul este contra cost şi înscrierea se face în baza copiilor după actele de identitate.
Contactează-ne: 217646- 0741118975, str. Xenopol nr. 1, coordonator program dezastre & prim ajutor: Cristian Cerneştean.

1 comment:

Anonymous said...

Buna ziua,
Sunt chimista la UMF "Carol Davila", Bucuresti. As dori sa aflu daca se pot face in Buc. cursuri de prim ajutor gratuite sau contra cost (p.a. general, pt accidente rutiere, la locul de munca).
In general am gasit doar posibilitati organizate pentru companii si/sau foarte scumpe, ceea ce nu prea pot sa-mi permit.
Va multumesc.
Annamaria Katona
akatona@univermed-cdgm.ro