Tuesday, August 14, 2007

Lideri pentru maine 2007

Daca este vara... atunci liderii se intalnesc pe Valea Stezii, la Rasinari! Este vorba bineinteles de tabara de vara "Lideri pentru maine", care in acest an s-a desfasurat in perioada 29 iulie - 5 august.

85 de tineri din toata tara din Crucea Rosie Romana si alte organizatii de tineret (Alaturi de voi – Iasi, Centrul de Voluntariat Resita si Rasinari, Sinergii Medias, Nova Cultural Bacau) au indurat ploaia timp de o saptamana, aratand ca lucrul in echipa, comunicarea, creativitatea si adaptarea aduc buna dispozitie si iti ofera capacitatea de a face fata unui mediu cu potential de dezastru.

Cele patru ateliere de lucru (educatie de la egal la egal in mod creativ, jocuri pentru voluntari, prim ajutor si ecologie, clubul de arta), impreuna cu sesiunile legate de Principiile Miscarii de Cruce Rosie, leadership si networking au oferit o baza informationala si abilitati practice, pe care participantii le vor putea folosi odata intorsi acasa.

Pentru voluntarii din Sibiu, tabara a fost o buna modalitate de a-si testa capacitatile organizatorice; ei au trebuit sa pregateasca si sa sustina atelierele de lucru, sa pregateasca masa si sa pastreze ordinea in tabara, precum si sa organizeze activitatile de timp liber.

Imagini din tabara puteti vedea pe : http://flickr.com/photos/11342331@N05/show/

No comments: