Friday, March 23, 2007

noul comitet al Crucii Rosii Sibiu

Ceasurile rele ale zilei de marti, 20 martie, au fost de bun augur pentru Crucea Rosie Sibiu :) In cadrul salii de conferinte a Prefecturii Sibiu a debutat adunarea generala ordinara a membrilor filialei Sibiu, avand pe ordinea de zi prezentarea activitatii comitetului pentru ultimii doi ani, strategia filialei pana la finalul lui 2010 si alegeri statutare pentru membrii noului comitet.


Delegatii prezenti au apreciat activitatea filialei Sibiu, fiind de acord ca viitorul aduce noi provocari in domeniul umanitar, ceea ce va forta organizatia sa devina mai dinamica, flexibila si moderna... Acestor provocari au ales sa le faca fata noii membrii ai comitetului: Monica Munteanu, presedinte, Laura Vilsan si Andreea Tolciu, vicepresedinti, Petru Scantei, Simona Berariu, Paraschiva Ocner si Georgeta Cosma, membri, Andreea Boboaca, Stefan Cindea si Alexandru Neaga, reprezentanti ai tineretului.


Prezent la intalnire, prefectul Ion Ariton a remarcat prezenta numeroasa a tinerilor si a tinut sa precizeze: "Intr-adevar, judetul Sibiu a cunoscut, in ultimul timp o dezvoltare impresionanta, ceea ce ne determina sa credem ca am ajuns in situatia de a gasi sprijin financiar local, dupa o perioada in care mare parte din activitatile Crucii Rosii Sibiu au beneficiat de fonduri straine. In ce ne priveste, vom face tot ce depinde de noi pentru a depasi cadrul strict al sprijinului institutional, prin identificarea companiilor dispuse sa se implice in sponsorizarea unor activitati legate de ajutorul pe care d-voastră il acordati comunitatilor locale sibiene".

No comments: