Monday, February 18, 2008

Nunta, distractie, concursuri si certificate de casatorie

Saptamana trecuta anuntam oamenii sa se pregateasca de nunta. Saptamana aceasta suntem alaturi de ei in recuperari dupa o petrecere de pomina in care am casatorit cupluri celebre ca Deep Purple, Tanda cu Manda, rusi mascati in rusoaice cu motociclisti. Am casatorit chiar si bebelusi cu... cu cine mai stie?! Mai trist a fost ca maritisul nu a durat decat 24 de ore cu certificat, restul ramanand sa fie in suflet. Cadoul de nunta oferit de Crucea Rosie Sibiu a tinut sa ridice un semn de exclamatie asupra protectiei impotriva bolilor cu transmitere sexuala si a sarcinilor nedorite. Cadoul?! Prezervative, evident!

Si pentru ca a fost o nunta in toata regula ne-am pus invitatii la dans... si nu oricum, ci cu presa. Nuntasii s-au jucat cu moneda buclucasa si au impartit o minge pentru amandoi. Daca va intrebati ce tot spun eu aici, aflati ca este vorba despre concursurile facute de Crucea Rosie cu ocazia Valentine's Day la petrecerea desfasurata in Nadine Pub&Club care a fost si sponsorul oficial al acestei manifestari.


Petrecerea intitulata "Ti-ai gasit nasul la Crucea Rosie Sibiu" a urmarit promovarea programelor de sanatate in randul adolescentilor si tinerilor sibieni.

Si nu uitati: daca anul acesta ati ratat sansa de a va casatori cu persoana iubita, Crucea Rosie Sibiu deja pune la cale nunta de anul viitor! :)

1 comment:

Anonymous said...

mijto casatoriile intre voluntari