Thursday, January 31, 2008

Programe de formare in domeniul drepturilor omului

Pana in 5 februarie, te invitam sa te inscrii la unul din urmatoarele doua programe de formare desfasurate cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu:

Educatie pentru drepturile omului

Conditii de aplicare: persoane peste 18 ani, angajate sa participe la intreg program de formare, avand experienta in dezvoltarea de activitati educative pentru tineri, care activeaza in scoli, ONG-uri, sau politia comunitara in judetul Sibiu.

Programul are ca scop cresterea capacitatii membrilor comunitatii de a dezvolta proiecte de educatie pentru drepturile omului.
Prima parte consta intr-un curs de formare care va avea loc in Sibiu, in sala de training a Crucii Rosii Sibiu, din str. Xenopol nr. 1, in perioada 16-17.02.2008, intre orele 10-16.
La finalul cursului participantii vor putea pregati, sustine si evalua programe educationale privind Educatia pentru Drepturile Omului cu beneficiarii lor.
Cea de-a doua parte a programului se va desfasura in perioada martie – mai 2008. In cadrul acesteia participantii vor implementa proiecte specifice de Educatie pentru Drepturile Omului, cu suportul Crucii Rosii Sibiu.
Ultima parte va avea loc la inceputul lunii iunie si consta intr-o sesiune de evaluare.
La finalul programului participantii vor primi certificat de participare.

Minoritati si drepturile omului

Conditii de aplicare: mediatori scolari sau persoane, activand in ONG si avand experienta in lucrul cu minoritati, angajate sa participe la intreg program de formare.
Programul are ca scop cresterea capacitatii membrilor comunitatii de a dezvolta proiecte de educatie pe tema minoritatilor si drepturilor omului.
Prima parte consta intr-un curs de formare care va avea loc in Sibiu, in sala de training a Crucii Rosii Sibiu, din str. Xenopol nr. 1, in perioada 23-24.02.2008, intre orele 10-16.
La finalul cursului participantii vor putea pregati, sustine si evalua programe educationale privind Minoritati si Drepturile Omului cu beneficiarii lor.
Cea de-a doua parte a programului se va desfasura in perioada martie – mai 2008. In cadrul acesteia participantii vor implementa proiecte specifice de Minoritati si Drepturile Omului, cu suportul Crucii Rosii Sibiu.
Ultima parte va avea loc la inceputul lunii iunie si consta intr-o sesiune de evaluare.
La finalul programului participantii vor primi certificat de participare.

Informatii la: crsibiu@gmail.com sau telefon: 0269-217646.

No comments: