Tuesday, May 08, 2007

Iti multumim ca ai sarbatorit impreuna cu noi Ziua Mondiala a Crucii Rosii !


Peste 500 de sibieni, de toate varstele au sarbatorit astazi impreuna cu voluntarii Crucii Rosii Sibiu, Ziua Mondiala a Crucii Rosii!

Toti cei care au trecut astazi pe str. Nicolae Balcescu au intrat in lumea Crucii Rosii: s-au informat cu privire la activitatile si valorile organizatiei noastre, la posibilitatea de a deveni voluntar sau membru al organizatiei, au luat parte la demonstratii de prim ajutor sau au aflat mai multe despre posibilitatile de calificare in domeniul ingrijirilor comunitare. Cei mai micuti s-au jucat impreuna cu voluntarii nostri, in timp ce adultii si persoanele varstnice si-au masurat tensiunea, au facut donatii sau au directionat 2% catre Crucea Rosie Sibiu.

In miezul zilei, voluntarii au prezentat un moment artistic reprezentand Principiile Crucii Rosii si Pataniile unui voluntar si au impartit cruciulite rosii.

„Intr-o zi cu totul speciala, Ziua Mondiala a Crucii Rosii, multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi si isi ofera ajutorul dezinteresat, facand voluntariat, promovand valorile Crucii Rosii sau invatand cum sa faca fata situatiilor de vulnerabilitate„ a declarat Claudia Popa, directorul Crucii Rosii Sibiu.

Pentru ca luna mai este luna Crucii Rosii, voluntarii vor continua campania „Ajuta primul!”. Pana in 15 mai, sibienii sunt invitati la sediul nostru pentru a completa fisele de directionare a 2% catre Crucea Rosie Sibiu, in timp ce la sfarsit de saptamana voluntarii vor face animatie in parcul Sub Arini.

No comments: