Tuesday, July 18, 2006

Ultimul numar al buletinului informativ "Umanitate"




A aparut numarul de vara al buletinului informativ "Umanitate"!

Este bogat in informatii legate de activitatile curente si viitoare ale filialei, prezentari ale voluntarilor si colaboratorilor nostri, detalii despre inscrierea la cursurile de prim ajutor sau modalitatile de implicare ca voluntari sau interni si nu in ultimul rand, o prezentare a celui mai nou partener al filialei, compania RCS&RDS.

Cei interesati pot solicita varianta .pdf pe adresele: crsibiu@yahoo.com sau crsb@easynet.ro.

Tuesday, July 11, 2006

Scrisoare pentru parinti

Dragi parinti, pentru ca este vara, pentru ca a inceput deja vacanta si pentru ca dragii nostri si ai vostri copii au trecut cu bine examenele de capacitate, bacalaureat si unii, chiar si admiterea la facultati, Crucea Rosie si-a propus sa ... le dea iar de lucru. Dar de data aceasta, o munca foarte placuta, foarte utila, un joc de-a viata, pe secvente.

Va vorbim despre cursurile de dezvoltare personala pe care le-am creat special pentru acesti tineri talentati, care se afla acum la primul lor pas, poate, in a-si cauta un loc de munca, o cariera, un drum in viata.
Iata ce pot exersa in aceasta vara:

v Comunicare si prezentari eficiente
Care sunt elementele de baza ale comunicarii? Cum sa recunoastem si sa inlaturam barierele de comunicare? Cum sa devenim un ascultator activ? La ce foloseste comunicarea nonverbala? Plus idei pentru o prezentare de succes!
v Lucrul in echipa si liderul
Pana la finalul acestui curs vom afla impreuna care sunt avantajele lucrului in echipa, vom defini echipa, vom identifica etapele formarii ei si caracteristicile unui lider eficient.
v Viitorul carierei
Un curs destinat tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca sansa de a-si alege cariera potrivita. Te invatam cum sa te folosesti de cv si scrisoarea de intentie, cum si unde sa iti cauti un loc de munca, cum sa te prezinti la un interviu si cum sa iti planifici parcursul profesional.
v Autorealizare si luarea deciziilor
La ce serveste sa ne cunoastem mai bine? Pasi catre SINE... Sinceritate cu noi insine... Rolul autocunoasterii in luare deciziilor... Tehnici pentru o buna decizie... Cireasa de pe tort: autorealizarea. Ce sunt conflictele, de cate feluri si de ce ne macina existenta de zi cu zi. Care sunt aspectele pozitive ale conflictelor si cum sa le folosim “cu cap”!
v Managementul proiectelor
Incepem de la a situa proiectul in contextul organizatiei, continuam cu ciclurile de viata ale proiectelor si cu elaborarea unei cereri de finantare. Si nu in ultimul rand, discutam despre programe si surse de finantare din Romania.

Preturile sunt ca pentru elevi si studenti, 30 si respectiv 40 RON/modul, iar cei care participa la mai multe module, beneficiaza de reduceri.
Mai multe informatii, 0269/217646, 0741/118975, str. Xenopol 1.

Mos Craciun poate face minuni, dar Crucea Rosie Sibiu este o realitate in orasul nostru!!!